Adviesbureau Lüning & Oosterhoff

Oosterhoff is een groep van 9 organisaties, allemaal met hun eigen specialisme. In Oosterhoff bundelen we onze krachten, kennis en expertise om elke dag nóg een stap verder te bouwen. Want samen bereik je meer. Van ingenieurs tot installatie adviseurs en van bouwers tot ontwerpers: samen kunnen we de meest complexe projecten aan.

Oosterhoff bestaat uit ABTABT BelgiëabtWassenaar, Adviesbureau Lüning, adviesbureau Van de Laarbbn adviseursHuygenABT Deutschland en Meelis & Partners.
In de innovatiedenktank Quake ontwikkelen we kennis en concepten rond thema’s als gebiedsontwikkeling, technologie en duurzaamheid.

Door kennis en mensen bij elkaar te brengen, bouwen we samen aan een toekomstbestendige samenleving. We ontwikkelen, regisseren, en realiseren gezamenlijk vooruitstrevende concepten, producten en kennis voor de gebouwde omgeving.

Hout

Lüning

Om een goede houtconstructie te kunnen ontwerpen heb je kennis van de verbindingen nodig. Veel meer dan bij staal en beton zijn de verbindingsdetails in een houtconstructie bepalend voor de haalbaarheid van een houten draagstructuur.

Adviesbureau Lüning heeft een ruime ervaring in het maken van detailberekeningen voor houtverbindingen. Deze specialistische kennis nemen we mee in al onze ontwerpen. Zo kunt u er zeker van zijn dat al onze ontwerpen ook in de uitvoering haalbaar en maakbaar zullen zijn.

Meer weten?

Adviesbureau Lüning heeft een jarenlange ervaring in het ontwerpen en berekenen van houtdetails. Deze kennis gebruiken we om haalbare, maakbare en duurzame constructies te ontwerpen. Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op.

Contact

opnemen