Wie zijn wij..

Adviesbureau Lüning bestaat uit een bevlogen en ervaren team van houtspecialisten. Onze passie voor hout komt voort uit de schoonheid van het materiaal. Schoonheid in de warme uitstraling en fraaie belijning van nerven en noesten. Ook de schoonheid van een 100% natuurlijke en hernieuwbare grondstof maakt het voor ons vanzelfsprekend om te denken en ontwerpen in hout.

Wij werken aan allerlei soorten projecten, van groot tot klein, van gebouwen tot bruggen, van het bepalen van de hoofdstructuur tot het ontwerpen en berekenen van de laatste details.

Onze liefde voor de schoonheid van houten constructies, het duurzame karakter van hout én de wetenschap dat bouwen in hout vraagt om vakmanschap zijn de redenen waarom Adviesbureau Lüning alleen werkt aan projecten waarin hout wordt toegepast.

Het bureau wordt aangestuurd door Gert-Jan Rozemeijer, die in 2015 de overstap maakte naar Adviesbureau Lüning. Gert-Jan heeft eerder ervaring opgedaan in projecten en aansturing van de constructiegroep van ABT.

Ontmoet het team

Adrian Cassar

Constructeur / modelleur

Arthur van Lier

Constructeur

Gert-Jan Rozemeijer

Directeur / senior adviseur

Jeroen Peters

Constructeur / modelleur

Jeroen van Kuijk

Modelleur

Joost Lauppe

Adviseur

Jornt Bieze

Constructeur

Jules Smit

senior projectleider

Maria Felicita

Constructeur

Okke Willebrands

Constructeur

Rob Verhaegh

Adviseur

Rudi Roijakkers

Senior adviseur

Tim Pouwels

Constructeur

Wendy van Veldhuizen

Office Manager

Yannis Gkanas

Modelleur

Hout

Lüning

Om een goede houtconstructie te kunnen ontwerpen heb je kennis van de verbindingen nodig. Veel meer dan bij staal en beton zijn de verbindingsdetails in een houtconstructie bepalend voor de haalbaarheid van een houten draagstructuur.

Adviesbureau Lüning heeft een ruime ervaring in het maken van detailberekeningen voor houtverbindingen. Deze specialistische kennis nemen we mee in al onze ontwerpen. Zo kunt u er zeker van zijn dat al onze ontwerpen ook in de uitvoering haalbaar en maakbaar zullen zijn.