Werken bij...

Heb jij ook passie voor houtconstructies? En wil je ook deel uitmaken van een hecht en ambitieus team? Bekijk dan ons actuele vacatureoverzicht. Ook voor studenten en starters worden verschillende mogelijkheden aangeboden. Van een stage en afstudeeropdracht tot een werkstage en je eerste baan. Interesse? Stuur dan een e-mail naar info@luning.nl.

Ontbreekt je gewenste vacature? Adviesbureau Lüning ontvangt graag open sollicaties! Stuur je CV en jouw wensen en ambities naar info@luning.nl.

Actuele vacatures

 

Acquisitie door werving en selectie-, detacheringsbureaus of andere bemiddelingsbureaus wordt niet op prijs gesteld. Kandidaten die vrijblijvend worden aangeboden of worden voorgesteld op een specifieke vacature zullen niet in behandeling worden genomen. Deze kandidaten beschouwen we als niet verzonden en bureaus kunnen daar dan ook geen rechten aan ontlenen.

 

 

Hout

Lüning

Om een goede houtconstructie te kunnen ontwerpen heb je kennis van de verbindingen nodig. Veel meer dan bij staal en beton zijn de verbindingsdetails in een houtconstructie bepalend voor de haalbaarheid van een houten draagstructuur.

Adviesbureau Lüning heeft een ruime ervaring in het maken van detailberekeningen voor houtverbindingen. Deze specialistische kennis nemen we mee in al onze ontwerpen. Zo kunt u er zeker van zijn dat al onze ontwerpen ook in de uitvoering haalbaar en maakbaar zullen zijn.

Meer weten?

Adviesbureau Lüning heeft een jarenlange ervaring in het ontwerpen en berekenen van houtdetails. Deze kennis gebruiken we om haalbare, maakbare en duurzame constructies te ontwerpen. Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op.

Contact

opnemen