Tomorrow’s Timber

Een beter moment om het boek Tomorrow’s Timber uit te geven is nauwelijks denkbaar. Ten tijde van de hernieuwde aandacht voor bouwen in hout, geeft dit boek veel inzichten en bruikbare kennis over hoe dat aan te pakken.

Ook sluit het boek helemaal aan bij de kernwaarden van Adviesbureau Lüning. Al meer dan 30 jaar zetten wij ons in om prachtige projecten in hout te realiseren. Sinds 1983 ontwerpen, berekenen en detailleren wij houtconstructies met veel liefde voor het vak. Waar mogelijk proberen wij onze kennis te delen en uit te dragen zodat er meer in hout gebouwd gaat worden in Nederland.

Toen de vraag kwam van de schrijvers van het boek om te helpen, hoefden we dan ook niet lang na te denken. Het is voor ons vanzelfsprekend dat wij een bijdrage willen leveren aan deze uitgave. Op verzoek van Pablo van der Lugt heeft Adviesbureau Lüning een technische review gehouden op de inhoud van het boek. Daarnaast geven we als houtconstructeurs een eigen editie van het boek uit: Tomorrow’s Timber, The Lüning Edition. Dit is het complete basisboek van Tomorrow’s Timber aangevuld met een selectie van onze houtconstructies uit ruim 30 jaar projecten van Adviesbureau Lüning.

Wij zijn erg blij met en trots op het resultaat wat er ligt: Tomorrow’s Timber! Hopelijk is het inspiratie voor velen om morgen daadwerkelijk serieuze stappen te zetten in het bouwen in hout!