Team Adviesbureau Lüning breidt uit

Adviesbureau Lüning breidt uit

De komende jaren staat er heel wat op stapel in de houtwereld. Voor het halen van alle klimaat- en duurzaamheidsdoelstellingen wordt het construeren in hout steeds noodzakelijker en aantrekkelijker.
Dit betekent ook iets voor de groei van de specialistische advisering op het gebied van hout bij Adviesbureau Lüning. Reden genoeg om op zoek te gaan naar uitbreiding van ons team.
We zijn blij te kunnen melden dat we twee zeer ervaren nieuwe collega’s mogen verwelkomen.

Vanaf 1 mei 2022 zal Rudi Roijakkers in dienst treden van Adviesbureau Lüning. Rudi is geen vreemde in “de bouwwereld”.  Al vele jaren een bekend gezicht op het gebied van constructieve veiligheid, stadions en seismisch advies. Ook is Rudi voorzitter van de commissie vakmanschap van VNconstructeurs (VNc). Rudi gaat de rol van Senior Adviseur vervullen.

Verdere uitbreiding van ons team hebben wij gevonden in de persoon van Rob Verhaegh. Rob zal vanaf 1 juni 2022 ons team komen versterken. Rob is een ervaren (hout)constructeur, die bedreven is in het ontwerpen van complexe houtconstructies en houthybride constructies. Rob gaat aan de slag in de rol van Adviseur.

We zijn erg blij met deze teamuitbreiding en zijn ervan overtuigd dat we samen met het hele team van Adviesbureau Lüning het bouwen in hout nóg een stapje verder kunnen brengen.