Visie

De ware schoonheid bevindt zich in de details. Deze aloude wijsheid geldt voor gebouwen en constructies in het algemeen, én voor houtconstructies in het bijzonder. Om goede en duurzame houtconstructies te ontwerpen is kennis van houtverbindingen essentieel.

Adviesbureau Lüning heeft een jarenlange ervaring in het ontwerpen en berekenen van houtdetails. Deze kennis gebruiken we om haalbare, maakbare en duurzame constructies te ontwerpen.

Onze passie voor hout komt voort uit de schoonheid van het materiaal. Schoonheid in de warme uitstraling en fraaie belijning van nerven en noesten. Ook de schoonheid van een 100% natuurlijke en hernieuwbare grondstof maakt het voor ons vanzelfsprekend om te denken en ontwerpen in hout. Wij zien de kansen van hout en willen deze graag benutten voor onze opdrachtgevers. Ons motto: iedereen verdient een mooie oplossing in hout!

Hout

Lüning

Om een goede houtconstructie te kunnen ontwerpen heb je kennis van de verbindingen nodig. Veel meer dan bij staal en beton zijn de verbindingsdetails in een houtconstructie bepalend voor de haalbaarheid van een houten draagstructuur.

Adviesbureau Lüning heeft een ruime ervaring in het maken van detailberekeningen voor houtverbindingen. Deze specialistische kennis nemen we mee in al onze ontwerpen. Zo kunt u er zeker van zijn dat al onze ontwerpen ook in de uitvoering haalbaar en maakbaar zullen zijn.

Meer weten?

Adviesbureau Lüning heeft een jarenlange ervaring in het ontwerpen en berekenen van houtdetails. Deze kennis gebruiken we om haalbare, maakbare en duurzame constructies te ontwerpen. Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op.

Contact

opnemen